U bevindt zich hier: Home » Looplampen

Looplampen

LED looplampen

LED looplampen

 

TL- looplampen

TL- looplampen

 

Looplampen (klasse II)

Looplampen (klasse II)

 

Looplampen (klasse III)

Looplampen (klasse III)

 
 

Kiezen voor een LED looplamp betekent kiezen voor een energiezuinige oplossing. De LED looplampen in ons assortiment voorzien u van ruim voldoende licht als u bijvoorbeeld werkzaamheden in een donkere ruimte verricht. Bekijk ons uitgebreide aanbod LED looplampen en bestel gemakkelijk online

TL Looplampen

De klassieke TL looplampen staan voor degelijke kwaliteit en helder licht. Op het gebied van TL looplampen is Bouwlamp.net de specialist. We leveren de TL looplampen in verschillende wattages en met 5 of 10 meter neopreen kabel. 

Looplampen Klasse II

Op scheepswerven, bouwwerken en tijdelijke installaties dient u, volgende de NEN 1010 normen, te werken met verlichtingsarmaturen en bouwlampen van beschermingsklasse II (dubbel geïsoleerd). Dit geldt voor alle verlichting die binnen handbereik geplaatst en gebruikt wordt. Op Bouwlamp.net zijn verschillende looplampen in klasse II te vinden. 

Looplampen Klasse III

Wanneer u verlichting wil voor in kelders, kruipruimtes of een andere erg vochtige ruimte is de beste keuze een Klasse III looplamp. Er zijn verschillende voltages en soorten verkrijgbaar bij Bouwlamp.net. De lampen zijn zelfs verkrijgbaar met verschillende aansluitingen op stroom. Door deze factoren is er ook voor u een geschikte lamp te vinden bij Bouwlamp.net.

Advies nodig?

Wij bieden u deskundig advies en heel veel extra.

Advies op maat

Betaling & verzending

Meer informatie

Voordelen

  • Scherp geprijsd
  • 24 uur/dag online bestellen
  • Veilig online betalen

Official supplier of

Bezoek de website